Vertrek 
Tuesday, February 13, 2007, 06:06 PM - China
Zitten wij allemaal klaar om naar Schiphol te vertrekken om mij op het vliegtuig te zetten belt mijn Oma. De vlucht is vertraagd met 2,5 uur en zal nu om 20.00 gaan.
Ondertussen is Roland ook al op Schiphol maar hij had de trein alweer terug genomen naar Nieuw Vennep. Ik samen met Debbie daarheen beld mijn vader dat de vlucht weer vervroegd is naar 19.00.

Na veel hasten en rennen zijn wij optijd op Schiphol, inchecken en wat denk je koffer te zwaar. Precies 4 kilo, nadat ik 3 kilo had overgebracht naar mijn handbagage vond de balie medewerker het goed en mochten mijn koffer ingecheckt worden.

Na een lang en verdrietig afscheid snel naar het vliegtuig gerend, langs de rij mensen vanwege mijn Gold-card en ook nog een geupgrade naar business class kon mijn reis beginnen.

Slapen in een vliegtuig met veel turbilentie is niet gemakkelijk en ik heb amper een uur vast geslapen.

Eenmaal aangekomen op Beijing National Airport moest ik wachten op mijn huisgenoot om mij op te halen. Hij zat vast in de file en kwam hierdoor een stuk later dan geplandt.

Het appartement in prima, alles is aanwezig behalve de dingen die je nodig hebt om dagelijks te kunnen leven.

Het boodschappenlijstje voor de eerste dag:
Handdoeken
Deken
Kussen
Beddengoed
Borden
Pannen
WC ontstopper
en zo gaat het lijstje door.......

Koop nooit meer een fiets van een junk want hier kost een splinter nieuwe fiets 13 euro!

Ik wil graag iedereen nog bedanken voor het mooie boek dat Debbie mij gegeven heeft voor mijn vertrek, ik zal uit dit boek veel steun halen!

Nu ga ik mijn slaap inhalen, het is hier ondertussen 01.15 en in Nederland pas 18.15.

Check mijn foto site voor foto'sKLIK HIER!
  |  related link

Bijna weg! 
Sunday, February 11, 2007, 10:20 PM - General
Morgen is de dag dat ik ga vliegen naar een land ver weg! Ik zal dinsdag om 02.30 Nederlandse tijd (is daar dan 09.30) zal ik landen op Beijing National Airport en opgehaald worden door mijn huisgenoten.

Ik wil graag iedereen bedanken die mij het beste heeft gewenst voor het komende jaar. Jullie zullen snel van mij horen via deze site, en ik zal het komende jaar deze site zoveel mogelijk bijhouden!

Tot over een jaar! (10/11 maanden eigenlijk, maar een jaar klinkt interessanter!)
  |  related link

Adressen en het appartement 
Thursday, February 8, 2007, 05:41 PM - China
Ik heb voor de kerst een adresboek gekregen om al de adressen te kunnen noteren van de mensen die ik belangrijk vind, en als je dit leest ben je wel belangrijk!! Dus geef even in een comment je adres of mail@christianschenk.nl Zet ook je e-mail adres erbij wil ik een keer alles kwijt raken dan kan ik je nog steeds bereiken. Ook kan ik mensen een leuk chinees verjaardagskaartje sturen!


Ook hebben de jongens waarmee ik ga samenwonen een appartement geregeld, vlak bij mijn school dus ik moet een fiets gaan kopen.
Voor foto's KLIK HIER

Ik vertrek op 12 februari met de KLM vlucht 897 om 17.30
  |  related link

Afscheidsborrel 
Monday, February 5, 2007, 05:20 PM - General
Ik wil graag iedereen bedanken die even langs is gekomen en mij het beste heeft gewenst voor het komende jaar!

Van het feestje zijn een aantal foto's gemaakt, die vind je hier! Afscheidsborrel


  |  related link


Back