5 januari, Singapore 
Friday, January 4, 2008, 05:38 PM - China
Dag lieve mensen!

Zitten nu in een bed en breakfest in SIngpore waar wij gebruik mogen maken van de computer. Toetsenbord is niet een van de beste dus spelfouten en tikfouten is een fout van het systeem!

Afgelopen zaterdag ben ik richting Hong Kong gevlogen via Shenzhen. Allemaal makkelijk en goedkoop.
In HK had ik een Hostel geboekt via hostelbookers. Simon was de huisbaas. Was een erg klein kamertje voor 30euro de nacht. Maar lekker Starwars gekeken en gaan slapen.
S'Ochtens Debbie opgehaald. Helaas had de MRT (Metro) vertraging omdat er een stuk was. Daarnaast was Debbie ook een halfuur te vroeg geland. Op het moment dat ik eindelijk een metro kon pakken was zei al de gate uit!
Na lang wachten ben ik toch verschenen op het vliegveld (pfff, was al paniek) en zijn wij richting het hotel gegaan. Prima hotel alleen hadden wij 2 apartebedden gekregen.
In plaats van even naar de receptie te gaan hebben wij ze profesories tegen elkaar geschoven. Ze waren helaas wel hard, dat zijn ze hier in Singapore niet!
Is volgens mij de eerste keer in 1 jaar tijd dat ik in een zachtbed lig. Als jullie mij een beetje krom zien lopen komt het daardoor! Schijnt wel goed voor je lichaam te zijn, heb alleen nog niet ondenkt welk deel van je lichaam!

HK hebben wij gekozen als begin omdat er een spectacular nieuwjaarsfestival wordt gegeven, hadden tenslotten ook op een hutje in Tibet kunnen gaan zitten maar dit was natuurlijk veel leuker.
Enkele gebouwen waren uitgerust met vuurwerk! Zoals je kan zien op het filmpje hebben wij een mooie avond gehad, wij hebben geproost met ons gekocht mixdrankjes en daarna richting het hotel gegaan. Dit deed iedereen dus wij ook! Zijn niet zulke feestbeesten in HK! Of wij hebben met onze oogkappen opgelopen wat ook wel het geval zou kunnen zijn!
Voor de rest hebben wij al de bezienswaardigheden bekeken en gefotografeerd! Mijn camera begint wel een beetje op te raken! Als er iemand van Canon dit leest, kan ik dan een gratis repair krijgen?

Nu zijn wij aangekomen in Singapore. Zou als altijd erg warm en vochtig! B&B is relaxt en bed lekker zacht, alleen warm douchen is een opgaven maar dat redden wij wel!
Vandaag even ons oude huis bezocht en gefotorafeerd. Stonden 4 auto's voor de deur bestaande uit een Porsch, Lexus en nog 2 anderen dus allemaal luxe!
Het hele zooitje is ook nog eens verbouwd dus herkende het niet meer helemaal terug, boven verdieping dicht en zo te zien hebben ze de badkamer van mijn kamer groter gemaakt, daarmee Rolands kamer en de studie ook! (Ik zie grote vraagtekens maar bel mijn ouders even voor films en foto's van die periode!)

Zijn net terug van de Night Safari en ga nu even lekker slapen! LAterzzz en tot over 15 dagen!roland 
Saturday, January 5, 2008, 01:37 PM
gotverdomme, ik wil ook naar singapore! :(


ni de muqin 
Saturday, January 5, 2008, 01:47 PM
willen jullie ons jaloers hebben of zo. Geniet ervan.
kus Mamma

Chistian en Debbie 
Sunday, January 6, 2008, 12:27 PM
Ja tuurlijk willen wij dat jullie jaloers worden!

GOD 
Sunday, January 6, 2008, 04:33 PM
GODVERDOMME, WIE HEEFT MIJN NAAM VERKEERD GESPELD?

XRumerTest  
Sunday, July 23, 2017, 12:44 AM
Hello. And Bye.

Speedycash  
Friday, October 12, 2018, 04:54 AM
online personal loans instant approval <a href="https://creditloansguaranteedapproval.com">short term loans direct lenders</a> bad credit loans direct lenders bad credit loans

Best Payday Loan  
Tuesday, October 16, 2018, 01:28 PM
no credit loans <a href="https://creditloansguaranteedapproval.com/">short term loans direct lenders</a> credit loans guaranteed approval bad credit loans direct lenders

Craigtramb  
Saturday, June 8, 2019, 06:48 PM
, --> https://clck.ru/GP6iX!
- ! , % . , !

Comments 
Comments are not available for this entry.