8 november, BJ en verjaardagsweekend 
Thursday, November 8, 2007, 05:22 AM - China
Het is alweer een tijdje geleden dat er lange verhalen op mijn site gestaan hebben! Ik zal beginnen bij het begin van een paar weken geleden omdat ik natuurlijk weer achterloop!

Ik ben 2 weken geleden richting BJ gegaan. Ik had daar nog spullen staan voor de winter die ik hier steeds harder nodig ga hebben. Het begint echt koud te worden in Shanghai! Jammer maar helaas, mijn vader zou zeggen dat het nog kouder is bij hem! Dat is ook zo en ik ben blij dat ik daar niet woon!

In eerste instantie zouden Jelmer en Bing mij vergezellen naar dit mooie stadje in het noorden van China. Echter dat is uiteindelijk anders gelopen.
Ik ben donderdag avond al vertrokken omdat ik op vrijdag mijn studiebeurs kon ophalen. Ik was zon uitstekkende leerling in BJ dat zei mij geld hebben terug gegeven die mijn vader aan onze overheid heeft betaald!
In plaats van 1500 te betalen voor dit school jaar heeft mijn vader maar 1250 betaald. Ik heb dat bedrag natuurlijk weer vrolijk uitgegeven maar toch!
Zoals jullie misschien hebben kunnen volgen in het nieuws waren er enkele slechte dagen in BJ dat de smok en mist zo dik was dat je geen hand voor ogen kon zien!

Het geluk voor mij was dat ik op een internationalle vlucht vanuit Nieuw Zeeland naar BJ vloog en dit bleek de enigste vlucht te zijn voor die avond richting BJ. De volgende dag zouden er ook geen vluchten vertrekken vanuit SH naar BJ. Hierdoor zijn Jelmer en Bing helaas gestrand in SH.
Tijdens die mist werdt het ook duidelijk voor mij dat die knipperlichten bij de kruispunten niet alleen daarstaan om duidelijk te maken dat er een afslag is als het licht is maar voor al wanneer het mistig is. Je kon echt geen hand voor ogen zien. Gebouwen van 5 verdiepingen hadden wolkenkrabbers kunnen zijn omdat je na de 4de verdieping gewoon niks meer zag.
Geeft je een beetje een Fifth Element idee. (geen idee wat Fifth Element is? Ga naar de videotheek en huur hem, goede film met Bruce Willis en die chick van Resident Evil!)

Ik heb het hele weekend bij Tabriz op de bank kunnen slapen, groot genoeg voor zon stoere jongen als ik! (zie je nou Martijn!)

Vrijdag heb ik eerst even geluncht met Frank, heb zins tijden weer mijn fiets gebruikt en dat voelde goed! Lekker gegeten en daarna richting BJ gongda voor mijn beurs. Handje contante 250 eurotjes. Daarna richting het treinstation om tickets tehalen. Dit is goedkoper dan het vliegtuig en als je slaapt maakt het tocht niet uit waar je bent. Het was een slaaptrein voor de mensen die met een opgetrokken wenkbrauw achter hun PC zitten!
Ik netjes 3 tickets gekocht en Jelmer en Bing geinformeerd dat hun terugreis geregeld is. Op dat moment wisten ze nog niet dat hun BJ avontuur niet zou doorgaan, en ik ook niet. Vliegtuigen landen volgens mij op automatische piloot tegenwoordig dus dat moet niet het probleem geweest zijn! Die Chinese piloten zijn gewoon schijtluizen!

Daarna naar Wanfujing en daar een beetje rondgebanjerd samen met Santosh en You Zheng. Tabriz was lekker aan het werk.
Het was echt koud in BJ en ik ben er ook goed verkouden van geworden helaas. Die kou daar gaat door merg en been.
Savond nog even uit eten geweest bij de Italiaan en daarna richting bed want dat kon ik wel gebruiken!

Zaterdag even naar de Carrefour geweest en daar hadden ze voor de zoveelste keer alles verbouwd maar het leek wel of ze eindelijk kassa personeel hadden dat capabel genoeg is om snel te kunnen afrekenen.
Hierna nog een beetje door de stad gewandeld en gekeken wat er allemaal veranderd was.

Ze hebben bij het appartementen complex waar ik woonde een middenberm gemaakt waardoor het hele verkeersprobleem daar is opgelost. Het blijkt maar weer dat Chinese begeleiding nodig hebben anders is het overzicht meteen zoek. Daarnaast was de Macdonalds weg en stonden er gebouwen waar vroeger alleen maar bouwgrond was. Gaat allemaal in erg rap tempo.

Savond nog even Mexicaans gegeten en naar Angel geweest met Santosh en You. Halloween night was het.

Zondag heb ik al mijn spullen gepakt en zijn wij naar het treinstation gegaan om de extra kaartjes terug tegeven aan de mevrouw waarvan ik ze gekocht had. Dat kon gelukkig en ik kreeg 80% van de aankoopprijs terug.

Hierna nog even door de stad gelopen, wat gegeten en richting het station gegaan om de trein te halen. Eenmaal in de trein aardig geslapen. Maar ik slaap in iedergeval niet vast zoals ik dat zou doen wanneer ik thuis in bed lig, de trein beweegt nog aardig wat namelijk.

Die week weer gewoon gewerkt op mijn stage wat allemaal volgens plan gaat.

Vrijdag zou mijn vader aankomen maar dat is uiteindelijk de zaterdag middag geworden vanwege zijn werk.

Vrijdag zijn wij met zijn 7 en uit eten geweest voor mijn verjaardag. Dat was iedereen van de Mongolie vakantie en de vader van Rick die op bezoek was. Daarna hebben wij nog een rondje clubs gedaan in heel Shanghai om om 5 uur in bed te eindigen.

De dag daarna had ik een ongeloofelijke kater maar ik moest mijn pakken ophalen van de tailor dus dat heb ik gedaan. Heb nu een mooi blauw, zwart en grijs pak met bijpassende blouzen en stropdassen.
Daarna nog even langs mijn begeleider geweest die in die buurt woont. Hij heeft een mooi appartement voor zichzelf waar je helemaal kan uitkijken over Shanghai.

Daarna mijn vader ontmoet bij ons appartment. Hij was er eerder dan ik gedacht had en moest daardoor even in het mooie weer wachten van de zaterdag.
Hierna zijn wij richting zijn treintjes winkel gegaan. Hij wilde een mooi treintje kopen voor op zijn bureau op zijn werk. Helaas hadden ze degene die hij wilde niet meer en zijn daarna richting de H&M gegaan. Ik wilde namelijk een jas voor mijn verjaardag en een nieuw paar schoenen. Mijn oude schoenen zijn namelijk los gegaan en die bleken niet gestikt te zijn en konden daardoor niet meer gerepareerd worden.
Bij de H&M hadden ze helaas niet meer mijn maat en moest ik settlen met niks. Hierna nog naar een andere winkel gelopen en daarna gegeten met Rick en zijn vader in een Duits restaurant. Heel lekker gegeten en daarna nog een biertje gedaan in Barbarossa midden op Renmin square.

De volgende dag ontbeten bij de Starbucks en toen naar een andere H&M en een jas gescoord. Hierna zijn wij richting een andere treintjeswinkel gegaan die ik gevonden had op het internet. Daar heeft mijn vader precies kunnen vinden wat hij wilde.

Wij hebben in de woonkamer boven de TV een schilderij hangen die mijn moeder heeft meegenomen uit Frankrijk. Kan even niet meer herrinderen wie het achtergelaten heeft. Maar die is verkleurd en mijn vader wilde kijken of hij het zou kunnen dupliceren hier in Shanghai. Oude kennissen van ons uit Singapore hebben dat ook laten doen dus wij zijn opzoek gegaan naar zijn winkeltje. Eerst helemaal aan de verkeerde kant van de stad maar uiteindelijk hebben wij het wel kunnen vinden.

Nu moet Roland even zijn best doen en de goede kleuren erin te maken en dan kunnen wij met een nieuw schilderij naar huis.

Hierna nog opzoek gegaan naar schoenen. Was niet de meest makkelijke plan. Meeste schoenen zijn hier namelijk op de zool geplakt en dat gaat lang niet zo lang mee als genaaide schoenen. Maar al de genaaide schoenen waren 300 keer duurder dan de rest. Uiteindelijk bij de Zara een goed paar kunnen vinden. Nog wel wat inloop problemen maar dat komt allemala wel goed. Echte leren schoenen zijn nog niet zo makkelijk om in te lopen.

Nu ga ik weer verder met stagelopen want het is niet de bedoeling dat ik dit soort dingen doe, zeg gewoon dat ik bezig ben voor school!

Fotos van al de avonturen komen nog want ik moet even met mijn verklein programmatje in de weer omdat de instellingen niet goed staan!

Laterzzzz


Martijn Geerlings  
Friday, November 9, 2007, 07:38 PM
Nou dan zet ik wel ff een comment neer...

PFFF wat duurde t weer lang voordat je eindelijk weer wat op je site hebt gezet... Je zou bijna zeggen dat je van de aardbodem verdwenen was... Nou ja, iig leuk verhaaltje weer!

Groetjes!!

(ps, waarschijnlijk 2 keer aangenomen:D:D, dus moet ff kiezen:S)

Christian Schenk 
Saturday, November 10, 2007, 10:27 AM
Dat verhaal dat duurde ook heel erg lang om te schrijven!

Succes met je stages dan, waarom was het de vorige keer dan zo moeilijk als je nu 2 dingen hebt trouwens?!?!?

Daan 
Saturday, November 10, 2007, 11:41 AM
Zal ik dan ook maar weer iets neerzetten aangezien ik daar weer in staat toe ben. ;)
Nog gefeliciteerd, was ik vergeten te zetten in mijn mail. (ja ik moet me schamen)
Lekkere lap text iig. En de traditie brak na verjaardagsfeest klopt ook weer :) Succes met de leren schoenen inlopen en spreek je snel weer. Tis goed om zoveel weer van je te horen.

Ltr, Daan.

roland  
Saturday, November 10, 2007, 12:23 PM
wat een lekkere grote lap text opeens, wel leuk voor de verandering.

laters!!!!!

janny 
Sunday, November 11, 2007, 12:32 AM
zo ik had nu ff tijd om te lezen.
was donderdag en vrijdag in arnhem (concert geweest)
maar weer super om te lezen wat je weer beleefd en mee gemaakt hebt.
ben vanavond ff met deb uit eten geweest saampies was gezellie.
nou trusten en tot lees
Ric  
Sunday, November 18, 2007, 03:18 PM
hee Chris!
Mooi verhaal weer. Moet vast wel leuk geweest zijn om ff terug te zijn in BJ. Ik mis het wel hoor...
Hoorde van Frank ook al dat het momenteel zo slecht was met de smok.. Ik dacht dat we het toen al zo slecht hadden, maar niet dus :)
Hoorde dat jij Milla laatst tegen was gekomen in SH? Mail eigenlijk nog best wel regelmatig met der, wel grappig!

Gast, gaat je goed, spreek je sneL!

Ric

name  
Friday, August 22, 2008, 02:56 AM
KidrVQ Hello!,

uLjbKVlLkdqsjf  
Friday, August 29, 2008, 04:16 PM
2spam20.txt;30;30

Lynnette Dejesus  
Wednesday, November 12, 2008, 09:56 PM
x212i2fmswcsg20d


Cathryn Schultz  
Thursday, November 13, 2008, 10:41 AM
47t3wyeaa8mn2q2j


LesterMl  
Wednesday, September 23, 2015, 02:42 AM
Präparate zur Potenzsteigerung gibt es in unserer Apotheke in großer Auswahl, das unser Internet-Shop rentabel von Konkurrenten unterscheidet, bei denen die Auswahl von Präparaten ziemlich klein ist.

cialis generika wo kaufen forum

Präparate für Potenz, die von unserer Apotheke angeboten werden, sind schon von gewöhnlichen Bewohnern in Deutschland geprüft, es wurden keine negativen Effekte festgestellt, Bewertungen von diesen Präparaten sind nur positiv.

bayer levitra 20mg

Potenzmittel, die von unserer Apotheke angeboten werden, sind schon von gewöhnlichen Bewohnern in Deutschland geprüft, es wurden keine Nebenwirkungen festgestellt, Bewertungen von diesen Präparaten sind nur positiv.

cialis generika gnstig


Audrami  
Wednesday, September 23, 2015, 06:12 PM
pink floyd movie
Motley Crue – Dr. Feelgood
ninja turtles sub english

czechmegaswingers 17 7
lil wayne waynes world 5
teen wolf s04e07 480p
the europe greatest
SAS Survival Handbook

#dshsrgmgdmgkmgjkcmporrimr#

Cernardlek  
Saturday, October 3, 2015, 03:02 AM
Depuis que SFR La Carte ne se vend plus, Marcel Desailly fait de la pub pour Betclic, l'opérateur créé par des Français et qui est l'un des plus gros succès sur le marché national des paris sportifs. Pas con MarcelLe Bonus
A votre inscription, Betclic vous offre un Bonus de 100€. Votre premier pari est remboursé à hauteur de 10€ dès le résultat connu, puis de 90€ à la validation de votre compte (après envoi de vos justificatifs d'identité et bancaire). Betclic est le seul opérateur à vous permettre de retirer immédiatement votre remboursement, sans devoir le rejouer. Vous ne prenez donc vraiment aucun risque.
Exemples :
_ Si vous vous inscrivez, que vous déposez 100€ (somme requise pour obtenir le bonus maximum chez Betclic), et que vous jouez ces 100€ sur votre premier pari, vous serez remboursé si ce premier pari est perdant. S'il est gagnant, vous récupérez votre mise et vos gains.
_ Si vous vous inscrivez, que vous déposez 10€ (dépôt minimum chez Betclic), et que vous jouez ces 10€ sur votre premier pari, vous serez remboursé si ce premier pari est perdant. S'il est gagnant, vous récupérez votre mise et vos gains.
Les Cotes
Betclic offre des cotes similaires à la majorité des autres sites de paris sportifs.
La Diversité des paris
Betclic propose désormais plus d'une quinzaine de sports à parier et une trentaine de paris différents sur les matchs de foot. C'est bien mais c'est encore un peu léger face à d'autres sites.
Le Site
Betclic a opéré un lifting récent et on peut dire qu'il est mieux réussi que celui de Carla Bruni. La page d'accueil est vivante, elle grouille des prochains paris à prendre et des événements en live. Le design est beau, et côté pratique, Betclic nous offre des statistiques claires et complètes.
Les Paris en Live
Le Live de Betclic est simple et clair. Il est également très bien rempli en événements - les matchs de foot de championnat exotiques sont là aussi - et le nombre de paris par match est conséquent. En revanche, côté diffusion d'événements en vidéo, c'est le néant.
Le Service client
En cas de problème, litige ou question à poser, Betclic.fr peut être contacté par mail et téléphone. Mais surtout le site dispose d'un service Live Chat grâce auquel des conseillers vous répondent en direct.
Pour en savoir plus, vous pouvez pouvez consulter le test de betclic.

This is my first time pay a visit at here and i am in fact happy to read everthing at single place.  
Saturday, January 9, 2016, 12:24 AM
This is my first time pay a visit at here and i am in fact happy to read
everthing at single place.

XRumerTest  
Sunday, July 23, 2017, 11:06 AM
Hello. And Bye.

isobelryan.tumblr.com/  
Thursday, August 10, 2017, 07:33 PM
I was suggested this website by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You're amazing! Thanks!
<a href="https://isobelryan.tumblr.com/" title="isobelryan.tumblr.com/">isobelryan.tumblr.com/</a>

Slotson  
Thursday, August 10, 2017, 09:42 PM
&#1042;&#1089;&#1077;&#1084; &#1076;&#1086;&#1073;&#1088;&#1086;&#1075;&#1086; &#1074;&#1088;&#1077;&#1084;&#1077;&#1085;&#1080; &#1089;&#1091;&#1090;&#1086;&#1082;!

! &#1056;&#1108;&#1056;&#176;&#1056;&#183;&#1056;&#1105;&#1056;&#1029;&#1056;&#1109; &#1056;&#1029;&#1056;&#176; &#1057;&#1026;&#1056;&#181;&#1056;&#176;&#1056;&#187;&#1057;&#1034;&#1056;&#1029;&#1057;&#8249;&#1056;&#181; &#1056;&#1169;&#1056;&#181;&#1056;&#1029;&#1057;&#1034;&#1056;&#1110;&#1056;&#1105; &#1056;&#1029;&#1056;&#176; &#1057;&#1026;&#1057;&#1107;&#1056;&#177;&#1056;&#187;&#1056;&#1105;

[img]https://igrovieavtomati.vip/wp-content/uploads/2017/07/bonuse.gif[/img]

&#1055;&#1088;&#1077;&#1076;&#1089;&#1090;&#1072;&#1074;&#1083;&#1103;&#1077;&#1084; &#1056;&#1105;&#1056;&#1110;&#1057;&#1026;&#1056;&#1109;&#1056;&#1030;&#1057;&#8249;&#1056;&#181; &#1056;&#176;&#1056;&#1030;&#1057;&#8218;&#1056;&#1109;&#1056;&#1112;&#1056;&#176;&#1057;&#8218;&#1057;&#8249; &#1056;&#1030;&#1057;&#1107;&#1056;&#187;&#1056;&#1108;&#1056;&#176;&#1056;&#1029; &#1056;&#1029;&#1056;&#176; &#1056;&#1169;&#1056;&#181;&#1056;&#1029;&#1057;&#1034;&#1056;&#1110;&#1056;&#1105; &#1057;&#8364;&#1056;&#1108;&#1056;&#1109;&#1056;&#187;&#1057;&#1034;&#1056;&#1029;&#1056;&#1105;&#1056;&#1108;&#1057;&#1107;

&#1071; &#1079;&#1072;&#1088;&#1072;&#1073;&#1086;&#1090;&#1072;&#1083;&#1072; &#1090;&#1072;&#1084; &#1074;&#1086;&#1082;&#1088;&#1091;&#1075; 7800&#1090;&#1099;&#1089;&#1103;&#1095; &#1088;&#1091;&#1073;&#1083;&#1077;&#1081; &#1087;&#1086;&#1089;&#1083;&#1077; 20-25 &#1084;&#1080;&#1085;. &#1057;&#1086;&#1074;&#1077;&#1090;&#1091;&#1102; &#1087;&#1088;&#1086;&#1089;&#1090;&#1086; &#1079;&#1072;&#1075;&#1083;&#1103;&#1085;&#1091;&#1090;&#1100; &#1080; &#1087;&#1086;&#1089;&#1084;&#1086;&#1090;&#1088;&#1077;&#1090;&#1100; &#1089;&#1072;&#1084;&#1080;&#1084;, &#1101;&#1090;&#1086; &#1085;&#1077; &#1086;&#1073;&#1084;&#1072;&#1085;!

Hi admin, i must say you have hi quality articles here. Your blog should go viral. You need initial traffic boost only. How to get it? Search for; Mertiso's tips go viral  
Saturday, August 12, 2017, 11:19 AM
Hi admin, i must say you have hi quality articles here. Your blog should go viral.
You need initial traffic boost only. How to get it?

Search for; Mertiso's tips go viral

ScottVople  
Sunday, September 10, 2017, 04:17 PM
nero 9 keygen crack serial

https://storify.com/conlitantli/xus-desktop-1-2-48-portablenemmec
tuneup utilities 2017 8 0 3100 31 incl. key
https://storify.com/atgeverli/brico-pack-crystal-clear-for-xp
21 steps to perfect photos wayne turner
https://storify.com/cordiarefchee/barron-how-to-prepare-for-the-gre-12th-edition
https://storify.com/skybatanac/down-in-flames-eastern-front
<a href="https://storify.com/doulpoerande/microsoft-toolkit-2-4-3-stable">Microsoft toolkit 2 4 3 stable</a>
Portable google earth plus 4.3.7284.3916 multilanguage chi

ScottVople  
Monday, September 11, 2017, 10:39 AM
avid media composer 5 keygen mac download

https://storify.com/spacoresclear/microsoft-windows-xp-home-retail-sp2-integrated-ma
fileminimizer suite 6.0 incl keygen vokeon h33t
https://storify.com/sidesxehi/wrath-of-the-titans-2017-bluray-english-subtitles
real hide ip v4 2 9 6 setup key
https://storify.com/ethincimu/adobe-design-collection-mac
https://storify.com/maydrivtiota/american-reunion-2017-anoni
<a href="https://storify.com/tollsankmopunc/transmagic-plus-v2017-sp1-win32">Transmagic plus v2017 sp1 win32</a>
Beepa fraps 3.5.1 14962 setup key

FrankGepup  
Tuesday, September 12, 2017, 12:42 AM
&#1050;&#1086;&#1084;&#1073;&#1080;&#1076;&#1088;&#1077;&#1089;&#1089; - &#1080;&#1076;&#1077;&#1072;&#1083;&#1100;&#1085;&#1086;&#1077; &#1088;&#1077;&#1096;&#1077;&#1085;&#1080;&#1077; &#1087;&#1086;&#1076;&#1090;&#1103;&#1085;&#1091;&#1090;&#1100; &#1092;&#1080;&#1075;&#1091;&#1088;&#1091; &#1073;&#1099;&#1089;&#1090;&#1088;&#1086;. &#1053;&#1077; &#1085;&#1072;&#1076;&#1086; &#1093;&#1091;&#1076;&#1077;&#1090;&#1100;, &#1085;&#1072;&#1076;&#1086; &#1093;&#1086;&#1088;&#1086;&#1096;&#1086; &#1074;&#1099;&#1075;&#1083;&#1103;&#1076;&#1077;&#1090;&#1100;.
&#1057;&#1082;&#1080;&#1076;&#1082;&#1072; &#1073;&#1086;&#1083;&#1077;&#1077; 30% &#1087;&#1086; &#1087;&#1088;&#1086;&#1084;&#1086;&#1082;&#1086;&#1076;&#1091; DRESS300
&#1059;&#1079;&#1085;&#1072;&#1090;&#1100; &#1073;&#1086;&#1083;&#1100;&#1096;&#1077; &#1080; &#1082;&#1091;&#1087;&#1080;&#1090;&#1100; &#1089;&#1086; &#1089;&#1082;&#1080;&#1076;&#1082;&#1086;&#1081; &#1084;&#1086;&#1078;&#1085;&#1086; &#1091; &#1086;&#1092;&#1092;&#1080;&#1094;&#1080;&#1072;&#1083;&#1100;&#1085;&#1086;&#1075;&#1086; &#1087;&#1088;&#1086;&#1076;&#1072;&#1074;&#1094;&#1072; - https://goo.gl/HG5wrf

FarrellFlomb 
Wednesday, April 4, 2018, 04:36 PM

Beneficial advice. Many thanks.
costo in farmacia cialis <a href="https://issuu.com/cialisprofessional/#">cialis manufacturer coupon</a> cialis kamagra levitra cialis 5 mg
wow look it cialis mexico <a href="https://issuu.com/cialisprofessional/#">https://issuu.com/cialisprofessional/#</a> we choice cialis pfizer india https://issuu.com/cialisprofessional/#

Orememaby  
Sunday, October 7, 2018, 03:30 AM
casino games <a href="https://onlinecasinoplay.us.org/">online casino</a> free casino games no download <a href=" https://onlinecasinoplay.us.org/">free slots casino games</a> | online casino bonus casino online slots

Get A Loan  
Monday, October 8, 2018, 07:59 PM
credit loans guaranteed approval <a href="https://creditloansguaranteedapproval.com">credit loans guaranteed approval</a> loans rates i need money today

Loan Cash  
Wednesday, October 10, 2018, 04:36 AM
easiest payday loans <a href="https://creditloansguaranteedapproval.com">poor credit loans guaranteed approval</a> bad credit loans with monthly payments credit loans

Online Payday Loans  
Friday, October 12, 2018, 08:25 AM
credit loans guaranteed approval <a href="https://creditloansguaranteedapproval.com">poor credit loans</a> credit loans guaranteed approval credit loans guaranteed approval

Online Lenders  
Saturday, October 13, 2018, 08:14 PM
advance <a href="https://creditloansguaranteedapproval.com">credit loans guaranteed approval</a> poor credit loans guaranteed 100 guaranteed payday loan

Quick Loans  
Tuesday, October 16, 2018, 08:53 AM
bad credit loans direct lenders <a href="https://creditloansguaranteedapproval.com/">credit loans guaranteed approval</a> loan mart small short term loans

Speedy Cash  
Wednesday, October 17, 2018, 03:46 PM
cashadvance <a href="https://creditloansguaranteedapproval.com/">poor credit loans guaranteed approval</a> credit loans guaranteed approval bad credit loans guaranteed approval

Loan  
Thursday, October 18, 2018, 11:33 PM
bad credit loans guaranteed approval <a href="https://creditloansguaranteedapproval.com/">fast loans bad credit</a> credit loans guaranteed approval 1000 dollar loan

Quick Loan  
Saturday, October 20, 2018, 07:08 AM
bad credit loans <a href="https://creditloansguaranteedapproval.com/">credit loans guaranteed approval</a> no credit loans poor credit loans guaranteed approval

suntrust auto loan  
Wednesday, December 26, 2018, 08:54 PM
auto loan rates

best auto loan  
Thursday, December 27, 2018, 07:54 AM
used car loans interest rates

bad credit car loan  
Thursday, December 27, 2018, 10:36 PM
auto loan rates

Carolynjix  
Friday, December 28, 2018, 12:28 AM
! , 28 .
.
WhatsApp 89263968218

Hi, I do believe this is a great website. I stumbledupon it ;) I'm going to come back yet again since i have book marked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help others.  
Friday, December 28, 2018, 01:57 AM
Hi, I do believe this is a great website. I stumbledupon it ;)
I'm going to come back yet again since i have book marked it.
Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich
and continue to help others.

bad credit car  
Friday, December 28, 2018, 09:37 AM
auto loan rates

car financing offers  
Wednesday, January 2, 2019, 10:27 AM
best auto loan rates today

auto loan refinance  
Wednesday, January 2, 2019, 10:04 PM
car loans for bad credit direct lender

vehicle loan  
Thursday, January 3, 2019, 01:49 PM
usaa car loan

bad credit car loans  
Friday, January 4, 2019, 02:20 AM
auto loans rates

BryceIndix  
Friday, January 4, 2019, 05:54 AM
, , , , , , : , . , , , ! , . ! . ! ? . ? , ! ? , , ? :
https://filmecslonn5.wordpress.com
https://filmecslon5.wordpress.com
https://filmsbigs2018.wordpress.com
https://kinoxlamn5.wordpress.com
https://filmsrom1.wordpress.com
https://kinoshkapark24x7.wordpress.com
https://filmsrim2019.wordpress.com
https://filmsfilin48.wordpress.com
https://filmsclok48.wordpress.com
https://kinosbigs2018.wordpress.com

34
34 2018
34
34 2018
34

34 2018
34
34
34
34 2018


BryceIndix  
Friday, January 4, 2019, 06:13 AM
, , , , , . . , . ). ! , . , , , - , . - .
https://filmecrom18.wordpress.com
https://kinosfeikn5.wordpress.com
https://kinosivi5.wordpress.com
https://kinossuper1.wordpress.com
https://filmecslonn1.wordpress.com
https://kinosivi19.wordpress.com
https://kinoonlain2018.wordpress.com
https://filmsivi1.wordpress.com
https://kinoshkarom5.wordpress.com
https://kinoshkabig2018.wordpress.com

34
2018 34
34
34
34

34 2018
34
34 2018
34 2017
34


ThomasFaips  
Sunday, January 27, 2019, 08:56 AM
https://filmskridclok19.wordpress.com
https://kinnoshkarom48.wordpress.com

2
2
2
2 mp4
2

2
2 2018
2
2
2


WillisFag  
Tuesday, January 29, 2019, 08:16 AM
https://kinoshkakridbossn1.wordpress.com
https://kinoskridbigs19.wordpress.com
https://filmeckridrim2018.wordpress.com
https://kinokridrim1.wordpress.com
https://filmeckridfilin18.wordpress.com
https://filmeckridfilin5.wordpress.com
https://kinoshkakridsuper2019.wordpress.com
https://kinokridpark24x7.wordpress.com
https://kinoskridrom19.wordpress.com
https://filmskridbigsn1.wordpress.com

2
2 2018
2
2 201
2

2
2 creed ii
2
2 tas ix
2 2018


RobertoVab  
Tuesday, January 29, 2019, 09:29 AM
https://kinoshkakridfeik2018.wordpress.com
https://kinoskridivin5.wordpress.com
https://filmeckridfilin19.wordpress.com
https://kinoskridslon5.wordpress.com
https://kinoskridbigs18.wordpress.com
https://kinoshkakridonlain48.wordpress.com
https://kinoshkakridstok5.wordpress.com
https://filmskridslon19.wordpress.com
https://kinoshkakridparkn5.wordpress.com
https://kinoskridboss24x7.wordpress.com

2
2
2
2
2 2018

2
2 218
2
2 2019
2


GregoryKic  
Tuesday, January 29, 2019, 12:43 PM
https://filmeckridbig48.wordpress.com
https://kinoskridclokn5.wordpress.com
https://filmeckridsuper5.wordpress.com
https://kinoshkakridbigs2018.wordpress.com
https://kinoshkakridsuper18.wordpress.com
https://filmskridfilin1.wordpress.com
https://kinoshkakridslon1.wordpress.com
https://filmeckridfeik48.wordpress.com
https://kinoshkakridonlain19.wordpress.com
https://kinoshkakridslon24x7.wordpress.com

2
2
2 2018
2
2

2
2
2 hd
2
2


DavidCah  
Tuesday, January 29, 2019, 05:27 PM
https://kinokridclok24x7.wordpress.com
https://filmskridbigs48.wordpress.com
https://kinoshkakridonlain5.wordpress.com
https://filmskridxlam2019.wordpress.com
https://kinoskridsuper2018.wordpress.com
https://kinoskridfilin18.wordpress.com
https://kinoskridbigsn1.wordpress.com
https://kinoshkakridbig1.wordpress.com
https://filmskridonlain24x7.wordpress.com
https://filmskridfeik2019.wordpress.com

2 2018
2 hd
2
2
2

2
2
2
2
2 hd


Thomasgophy  
Thursday, January 31, 2019, 09:03 AM
https://kinoshkakridclok2018.wordpress.com
https://kinokridbigs19.wordpress.com
https://kinoshkakridnewn5.wordpress.com
https://kinokridrom48.wordpress.com
https://kinoskridboss5.wordpress.com
https://kinoshkakridxlam19.wordpress.com
https://kinoskridxlam1.wordpress.com
https://kinoshkakridsuper2018.wordpress.com
https://filmskridboss18.wordpress.com
https://filmskridfeik1.wordpress.com

2019
hd 1080
hd

2018 hd

hd 1080
hd
2018

720


Richarddinly  
Thursday, January 31, 2019, 11:01 AM
https://kinoskridfeik24x7.wordpress.com
https://kinoshkakridboss5.wordpress.com
https://kinoskridrim19.wordpress.com
https://filmeckridslon1.wordpress.com
https://filmeckridfeikn1.wordpress.com
https://kinoskridbossn5.wordpress.com
https://kinokridpark18.wordpress.com
https://filmeckridstok48.wordpress.com
https://filmeckridnew19.wordpress.com
https://kinokridfeik24x7.wordpress.com

1080

20182018
720
2019

hd


Титаныч  
Thursday, January 31, 2019, 06:31 PM
,
2013
.,


.
,

!


Abepeskfeexsoto  
Sunday, February 3, 2019, 04:08 PM
azippv barleans cbd oil
https://icbdoilonline.com/#

MichaelKef  
Tuesday, February 5, 2019, 08:02 AM
https://kinoshkakridslon18.wordpress.com
https://filmeckridnewn1.wordpress.com
https://filmskridonlain2019.wordpress.com
https://kinoshkakridfilinn5.wordpress.com
https://kinoshkakridslon2019.wordpress.com
https://filmeckridbig2018.wordpress.com
https://kinokridclokn5.wordpress.com
https://kinokridbossn5.wordpress.com
https://kinoskridonlain1.wordpress.com
https://filmskridfilin19.wordpress.com


2018

2018

youtube
2019


Daviddit  
Tuesday, February 5, 2019, 01:18 PM
https://filmeckridxlam24x7.wordpress.com
https://filmeckridbigs19.wordpress.com
https://filmeckridnew48.wordpress.com
https://filmeckridivi48.wordpress.com
https://filmeckridfeikn5.wordpress.com
https://kinoshkakridparkn1.wordpress.com
https://filmeckridrom2019.wordpress.com
https://kinoskridbig19.wordpress.com
https://kinoshkakridstok24x7.wordpress.com
https://kinokridxlam18.wordpress.com

2018

2019
2018 1080
2019

2018
hd 1080
youtube

2018


Stephennew  
Wednesday, February 6, 2019, 05:22 PM
https://filmeckridxlam18.wordpress.com
https://kinoskridclok2019.wordpress.com
https://kinokridonlain1.wordpress.com
https://kinoskridbossn1.wordpress.com
https://kinokridboss2018.wordpress.com
https://kinoskridfilin2019.wordpress.com
https://filmskridslon5.wordpress.com
https://kinoshkakridclok19.wordpress.com
https://kinoshkakridbig2018.wordpress.com
https://kinoshkakridivi19.wordpress.com

2018
1080

2018

2018Stephennew  
Wednesday, February 6, 2019, 10:45 PM
https://kinokridsuper18.wordpress.com
https://kinoshkakridivi19.wordpress.com
https://kinoshkakridivi2019.wordpress.com
https://kinokridbigsn1.wordpress.com
https://filmskridbigs5.wordpress.com
https://filmskridfilin2019.wordpress.com
https://filmeckridbigs18.wordpress.com
https://kinokridnew1.wordpress.com
https://filmeckridbig19.wordpress.com
https://filmskridrom1.wordpress.comtorrent
hd 1080
2018
2018 hdDonaldspori  
Thursday, February 7, 2019, 10:42 PM
https://kinoshkakridivi2019.wordpress.com
https://filmeckridslon2019.wordpress.com
https://kinokridclok2018.wordpress.com
https://kinoshkakridnew5.wordpress.com
https://filmeckridbign1.wordpress.com
https://filmskridfilin2019.wordpress.com
https://filmskridbigs2018.wordpress.com
https://kinoskridnewn1.wordpress.com
https://kinokridsuper18.wordpress.com
https://filmskridromn1.wordpress.com

2019
2019

20182018
2018

2019


MatthewAmaws  
Friday, February 8, 2019, 09:35 AM
https://filmskridonlain5.wordpress.com
https://kinokridpark2019.wordpress.com
https://kinokridxlam1.wordpress.com
https://filmskridbig18.wordpress.com
https://kinoshkakridrim18.wordpress.com
https://kinokridrom5.wordpress.com
https://filmskridrom18.wordpress.com
https://kinokridrim18.wordpress.com
https://kinokridslon24x7.wordpress.com
https://kinoshkakridclokn5.wordpress.com

2018
2018 hd 1080
2018
2018
2018


2018


2018


MichaelSoank  
Friday, February 8, 2019, 11:04 PM
https://kinokridivi19.wordpress.com
https://kinoskridslon19.wordpress.com
https://filmeckridfeik2018.wordpress.com
https://kinoskridstok1.wordpress.com
https://filmskridfeik18.wordpress.com
https://kinokridclok19.wordpress.com
https://kinoshkakridbigs24x7.wordpress.com
https://kinoshkakridfeikn1.wordpress.com
https://kinoshkakridstok48.wordpress.com
https://kinoshkakridonlain24x7.wordpress.com

2018

2018


Williearrip  
Sunday, February 10, 2019, 05:28 AM
https://filmskridclok1.wordpress.com
https://kinokridonlain2018.wordpress.com
https://kinokridstok1.wordpress.com
https://kinoskridbign5.wordpress.com
https://filmeckridbig24x7.wordpress.com
https://filmskridslonn1.wordpress.com
https://kinokridbigs18.wordpress.com
https://filmskridrim48.wordpress.com
https://kinoskridsupern5.wordpress.com
https://kinokridslon2018.wordpress.com2018 hd 1080
2019
2018


2018
2019

2018 1080


WalterAbrat  
Sunday, February 10, 2019, 05:54 AM
https://kinokridstok24x7.wordpress.com
https://filmeckridrim5.wordpress.com
https://kinokridrom18.wordpress.com
https://filmskridrim19.wordpress.com
https://kinokridrimn1.wordpress.com
https://kinoskridslon1.wordpress.com
https://filmeckridbigs5.wordpress.com
https://filmskridbign1.wordpress.com
https://filmeckridivi2018.wordpress.com
https://filmeckridxlam48.wordpress.com


2019
2018
2018
2018

1080


hd
2018 hd


Randyalant  
Sunday, February 10, 2019, 06:32 AM
https://filmskridbig19.wordpress.com
https://filmskridstok1.wordpress.com
https://filmskridfeik48.wordpress.com
https://kinoskridonlainn1.wordpress.com
https://kinoskridrom1.wordpress.com
https://filmeckridfeik5.wordpress.com
https://filmskridbigs19.wordpress.com
https://filmeckridboss18.wordpress.com
https://kinoshkakridboss19.wordpress.com
https://kinoshkakridrom18.wordpress.com


hd

hd
hd

2018 hd


Randyalant  
Sunday, February 10, 2019, 08:21 AM
https://kinoskridparkn5.wordpress.com
https://filmskridbigs19.wordpress.com
https://kinoshkakridbign5.wordpress.com
https://kinokridclok48.wordpress.com
https://kinoshkakridboss19.wordpress.com
https://filmeckridfeik5.wordpress.com
https://kinoskridonlainn1.wordpress.com
https://filmskridbig19.wordpress.com
https://kinoskridslon24x7.wordpress.com
https://kinoshkakridrom18.wordpress.com

2018
720

2018


2018
2018
2019
2018PeterFieva  
Sunday, February 10, 2019, 02:55 PM
https://filmskridsuper18.wordpress.com
https://kinoskridxlam48.wordpress.com
https://kinoskridrom18.wordpress.com
https://kinoskridivi24x7.wordpress.com
https://filmskridrim18.wordpress.com
https://filmeckridonlain5.wordpress.com
https://filmeckridparkn1.wordpress.com
https://kinokridfilinn1.wordpress.com
https://kinokridpark1.wordpress.com
https://kinokridsuper2019.wordpress.com

2018

2018 hd

hd

2018


KennethVoite  
Sunday, February 10, 2019, 07:18 PM
https://filmeckridfilinn5.wordpress.com
https://kinoskridboss2018.wordpress.com
https://kinoshkakridrom48.wordpress.com
https://filmskridsuper19.wordpress.com
https://filmeckridrim2019.wordpress.com
https://kinoskridrim5.wordpress.com
https://kinoshkakridfeik24x7.wordpress.com
https://kinoskridparkn1.wordpress.com
https://filmskridxlam19.wordpress.com
https://kinoskridrim2018.wordpress.com
2018
2018

2018


Danielapete  
Sunday, February 10, 2019, 08:03 PM
https://kinoshkakridonlain18.wordpress.com
https://kinoskridfeikn1.wordpress.com
https://kinokridivi2018.wordpress.com
https://filmeckridbigsn5.wordpress.com
https://filmskridivin5.wordpress.com
https://klaustrofobsuper19.wordpress.com
https://filmskridslonn5.wordpress.com
https://klaustrofobfilms2018.wordpress.com
https://filmeckridonlain2018.wordpress.com
https://kinoskridxlam2019.wordpress.com
2019
hd 1080

1080
2018 1080 hd


2018


CharlesFuh  
Monday, February 11, 2019, 06:19 AM
https://klaustrofobkinos48.wordpress.com
https://klaustrofobfilin2018.wordpress.com
https://klaustrofobxlam1.wordpress.com
https://klaustrofobnew1.wordpress.com
https://klaustrofobboss2019.wordpress.com
https://klaustrofobkino5.wordpress.com
https://klaustrofobfilm48.wordpress.com
https://klaustrofobkinoshkan1.wordpress.com
https://klaustrofobstok1.wordpress.com
https://klaustrofobfeik24x7.wordpress.com

2019


20192019
2018

2019


WilliamDitte  
Monday, February 11, 2019, 07:41 AM
https://klaustrofobxlam19.wordpress.com
https://klaustrofobbig2018.wordpress.com
https://klaustrofobkino19.wordpress.com
https://klaustrofobrim48.wordpress.com
https://klaustrofobonlain1.wordpress.com
https://klaustrofobfilm1.wordpress.com
https://klaustrofobbigs2018.wordpress.com
https://klaustrofobkinosn5.wordpress.com
https://klaustrofobfilm2018.wordpress.com
https://klaustrofobonlainn1.wordpress.com
2019


20192019


DerrickBak  
Tuesday, February 26, 2019, 10:45 PM
web Concept,

.
, .

.
Google .

StephenJoype  
Friday, March 22, 2019, 07:30 AM
https://filmeckxlam12019.wordpress.com
https://kinostok12018.wordpress.com
https://kinoshkanew118.wordpress.com
https://filmssuper119.wordpress.com
https://kinoshkaivi1n5.wordpress.com
https://filmeckivi119.wordpress.com
https://filmssuper1n1.wordpress.com
https://filmecksuper124x7.wordpress.com
https://kinospark12019.wordpress.com
https://kinobigs119.wordpress.com

2

2018 720

2018
2018 hd 1080
2019


Ronniewrich  
Monday, March 25, 2019, 03:43 AM
https://kinoxlam1n5.wordpress.com
https://filmsivi15.wordpress.com
https://filmecksuper15.wordpress.com
https://kinoshkaonlain15.wordpress.com
https://kinospark124x7.wordpress.com
https://filmsrim12018.wordpress.com
https://filmsivi12019.wordpress.com
https://filmsstok1n1.wordpress.com
https://kinoshkaboss15.wordpress.com
https://kinoshkarim1n5.wordpress.com
2018


2018


Williamzen  
Tuesday, March 26, 2019, 10:05 PM
https://kinoshkafilin148.wordpress.com
https://filmsstok15.wordpress.com
https://kinosonlain15.wordpress.com
https://kinoshkaboss148.wordpress.com
https://filmsnew15.wordpress.com
https://kinobigs1n5.wordpress.com
https://filmsxlam124x7.wordpress.com
https://filmeckslon148.wordpress.com
https://kinoshkaslon1n1.wordpress.com
https://filmeckpark119.wordpress.com
ost


2


RichardSic  
Wednesday, March 27, 2019, 07:30 AM
https://filmsboss118.wordpress.com
https://kinostok1n5.wordpress.com
https://filmsrim118.wordpress.com
https://kinobig12019.wordpress.com
https://filmeckstok1n5.wordpress.com
https://kinoshkarim118.wordpress.com
https://filmssuper12019.wordpress.com
https://kinoshkaxlam1n1.wordpress.com
https://kinoshkaboss124x7.wordpress.com
https://kinossuper11.wordpress.com

2018
2019

2018
ost

2019


Williamelery  
Thursday, March 28, 2019, 07:14 AM
https://kinosfilin119.wordpress.com
https://filmeckrim119.wordpress.com
https://kinonew118.wordpress.com
https://filmeckfilin1n1.wordpress.com
https://kinorim119.wordpress.com
https://filmsxlam148.wordpress.com
https://kinosxlam15.wordpress.com
https://kinorim12018.wordpress.com
https://filmeckbigs118.wordpress.com
https://filmeckonlain11.wordpress.com


2019

20192018

2019
2018


Leonardattew  
Thursday, March 28, 2019, 08:02 AM
https://filmeckbigs12019.wordpress.com
https://kinostok119.wordpress.com
https://kinorom1n1.wordpress.com
https://filmecksuper12018.wordpress.com
https://filmspark124x7.wordpress.com
https://filmeckclok15.wordpress.com
https://kinosfeik11.wordpress.com
https://kinorim1n1.wordpress.com
https://filmsbigs119.wordpress.com
https://filmecksuper118.wordpress.com

2019

2019
2019
2018

2019


Petervaf  
Thursday, March 28, 2019, 08:45 AM
https://filmeckrim1n5.wordpress.com
https://filmeckivi124x7.wordpress.com
https://kinospark15.wordpress.com
https://kinorim15.wordpress.com
https://kinoshkaivi15.wordpress.com
https://filmeckslon1n1.wordpress.com
https://kinoshkaclok124x7.wordpress.com
https://filmsnew12019.wordpress.com
https://kinosbig148.wordpress.com
https://filmeckfeik124x7.wordpress.com

2018

2019
20192018
2019
Comments 
Comments are not available for this entry.