16 augustus, Stage!! 
Thursday, August 16, 2007, 11:20 AM - China
Ok mensen er is weer een heel boel gebeurt zins mijn komst in Shanghai.

Ik heb nu een stageplek bij Expeditors International. Ik begin er maandag al en moet in pak. Dat is op zich niet zo erg maar moet dan wel even een paar bloezen en pantalons erbij kopen. Ik denk dat ik ze op maat ga laten maken. Over een week laat ik die wel zien als ik ze heb op foto.

Ondertussen zijn mijn moeder en broertjes ook weer thuis aangekomen. Ze hebben het hier best naar hun zin gehad. Dat vertellen ze je waarschijnlijk allemaal zelf wel een keer met een kopje koffie. Ze hebben eigenlijk al meer van het land gezien dan ik heb!

Vandaag zou ik het contract gaan tekenen van mijn nieuwe appartement. Het appartement is net zo groot als het appartement in Beijing met nog een studeer kamer erbij. Het is eigenlijk best wel gezellig, het moet alleen even schoon gemaakt worden voordat wij erin kunnen. In eerste instantie zal ik er alleen zitten en later komen Rick en Barry aan. Het wordt vast heel erg gezellig. De huur is wel veel hoger dan in Beijing. In Beijing betaalde wij 440 euro per maand. Hier ga ik 700 euro betalen. Nog niet veel maar veel meer dan in Beijing natuurlijk.
Dit was ook een van de grotere appartement die ik kon krijgen voor 700 euro, anders werd het een soort appartement dat mij doet denken aan een vakantie in Noord-Spanje. Eigenlijk een beetje zoals ons appartement was in Cap d'Agne.
Nu heb ik 160 vierkante meter om in te bewegen en dat doet mij goed. Hopelijk vinden Rick en Barry dat ook!

Het verhaal hierboven begon met 'ik zou vandaag'. Hiermee doelde ik op het gegeven dat ik er eigenlijk vandaag in wil of anders morgen. Maar dan moet ik wel kunnen betalen en dat lukt niet. Waarschijnlijk had ik gisteren teveel geld opgenomen om vandaag nog iets op te nemen. Bank kon mij alleen helpen als ik een paspoort had en die krijg ik pas morgen weer terug. Dus morgen ga ik nog een keer proberen te betalen en het appartement te betrekken. Hopelijk lukt het!

Map Shanghai.
Hier is een map waarop mijn appartement en stage goed te zien zijn! Mijn appartement is bij het station Zhongtan Rd. Groene metrolijn en dan boven in de kaart rechts van het midden. Mijn stage is aan de zelfde lijn richting het zuiden bij Yan'An Rd (w).

Als jullie op de foto site van mij kijken zijn er een hele boel dingen verdwenen. Dit komt omdat er te weinig ruimte is en ik ruimte aan vrij maken ben.

Nu ga ik even relaxen en een spelletje spelen denk ik!

Laterzz lieve lezers en laat een berichtje achter als jullie vragen of opmerkingen hebben!

Ok mensen hier even een linkje, een linkje van ons huis in Shanghai!

janny 
Thursday, August 16, 2007, 10:16 PM
hehe. schoonzoon,


pfff moet zo denken wat ik anders kan schrijven dan kanjer(stroopw...)
maar lekker dat het weer de goeie kant op gaat met je huisje en je stage plek. goed om te lezen.
geniet er van. en werk ze voor maandag.
wij gaan ff naar parijs.
dikke kus en tot schrijfs. :) :) :)

Christian Schenk 
Sunday, August 19, 2007, 01:55 PM
Mensen check de link onderaan de tekst. Het huisje in Shanghai!

barry  
Sunday, August 19, 2007, 08:22 PM
hey chris
gefeliciteerd met je stage
en mooi appartementje en hoe gaat het verder met je?
mzzls barry

Christian Schenk 
Monday, August 20, 2007, 08:26 AM
Gaat helemaal goed kerel, nu met stage bezgi en ziet er allemaal lekker uit dat ik veel ga leren. ff een vraagje, welke Barry is dit, ken er namelijk een paar!

barry ruigrok 
Monday, August 20, 2007, 08:43 PM
ik ben het haha

sander 
Friday, August 24, 2007, 04:20 AM
he christian, sander hier, je weet wel die mede nederlander in Beijing. Ik ben net bij de Bei Gong Da geweest om mn beurs op te halen die we gewonnen hebben door onze torenhoge punten. Maar jij hebt de jouwe nog niet opgehaald (250 euro!). Je moet hem zelf ophalen want je moet tekenen en pasfoto etc. Dus als je ooit nog naar Beijing komt...
P.S. Mooi appartement trouwens

Groetjes Sander

Christian Schenk 
Friday, August 24, 2007, 06:10 AM
Oops, Helemaal vergeten. Maar ik krijg dan toch niet 250 euro handje contantje?

Nicky Velez  
Thursday, November 13, 2008, 02:33 AM
e6pircixxj29gvhi


XRumerTest  
Sunday, July 23, 2017, 11:44 AM
Hello. And Bye.

Comments 
Comments are not available for this entry.